fredag, januari 26, 2007

Efter

Ani fick en knodd för en vecka sedan ungefär. Nyheten har varit ute några dagar. Och jag upptäckte det nu! Jag börjar tappa stinget. Det måste vara åldern. Lilla Petah Lucia har i alla fall kommit till världen en aningens för tidigt (jag kan ju skylla på att det var därför jag inte hade koll). Lilla knodden, mamma Ani DiFranco (och även pappa Mike Napolitano förmodar jag) rapporteras må bra. Så, bäbis framme...nu vill jag ha turné!

2 kommentarer:

Anonym sa...

som min mamma brukar säga, att föda barn är inget mot att uppfostra dem! så kanske dröjer turnén lite. inte för att jag inte skulle vilja ha ani i sverige, för det vore ju bra.

för övrigt om texttolkning, jag tror att det är därför jag i slutänden aldrig har läst litteraturvetenskap, för att jag blir galen av just förbestämd tolkning.

S. sa...

jamen jag tänkte att om man nu föder barnet hemma i sitt eget hem så är man tillräckligt flummig för att dra det ut på turné också. ;) men ja, europa lär nog dröja.

mm, jag har också känt att litteraturvetenskap inte riktigt är min grej. precis som jag känner att filosofi inte är min grej. inte för att det inte är intressant utan på grund av angrepssättet.