onsdag, juli 09, 2008

Tjoff!

Idag har jag varit och klippt mig. Jag blev av med mer hår än jag blivit vid ett och samma tillfälle sen jag var tretton tror jag. Mitt hår har ju i stort sett alltid, med undantag för när jag var liten och en page i trettonårsåldern, varit riktigt långt. De senaste åren har det tidvis liksom krypit uppåt och just nu hade det värsta meslängden. Ska jag ha det långt ska det vara uppåt en decimeter längre. Nu har jag klipp upp det en hel del och kanske är det en första etapp i att klippa det ännu kortare. Ni som känner mig vet att jag inte direkt är experimentell vad gäller mitt hår. Det är alltså fortfarande långt men det har hänt en hel del hihi.

Förresten har jag fått en diagnos på min hudåkomma och fått en behandling som förhoppningsvis är rätt. Som svar på det har halva mitt ansikte freakat rejält. Jag ser fan i mig inte klok ut! Men men, förhoppningsvis ska jag väl bli av med skiten (för den här gången) vad tiden lider.

Nu ska jag sova!

3 kommentarer:

Chris sa...

jag lider med dig och hudåkomman. inget kan liksom få en att känna sig så... otillåten och barnslig på nåt sätt. härda ut!

Anonym sa...

Det brukar bli värre från början när man får medicin eller salva mot hudåkommor...men det lugnar ner sej och blir bara bättre och bättre =D Jag kommer ihåg när vi hade kort hår, jeans och likadana tröjor haha! Finns en massa kort på oss oxå! Bland annat lucia var vi båda shorthaired! ;PJag vill se bildbevis på hur kort håret är nu! ;P

S. sa...

Yeah, svarta collegetröjor som det stod "Flower Power" på med lila text. ;) Finns många tjusiga bilder på oss. Kanske ska scanna in nån nån dag! :P

Ska fixa nån bild på nuläget. Kort är det ju inte, mer kort-are.