söndag, juli 13, 2008

Kort

Lite kort bara:

1. Marit Bergman har i åtminstone tre videor ett tydligt icke-heteronormativt tema har jag märkt. (300 slow days in a row, Out on the piers och Green light.) Kul att nån gör det annorlunda nångång. Go Marit!

2. Det är ganska varmt idag märkte jag när jag iförd svarta jeans, svarta skor och svart t-shirt (en ny en som jag äntligen fått hem, en av två, med ett snyggt tryck på bröstet) stack näsan utanför dörren för en långpromenad.

3. Ni kan få se en liten bild där man ser lite av min frisyr. Nu har jag ju brillor i håret (varför jag nu har det när jag kisar så) bara sådär så det är väl ingen fason på det. Koncentrera er på håret (som dock ser lite väl långt ut här nästan) och skit i resten är ni snälla... Jag är inte riktigt till min fördel i övrigt om man säger så, hehe.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att du ser superfräsch ut :)
Kul att ses igår, kram!

S. sa...

Haha, tack! Och ja, kul att ses igår!

Anonym sa...

Naaajs =D Så kort var det väl inte! hde väntat mej kort typ page som vi hade för 20 år sen ;P

S. sa...

Tack! Haha, men jag sa ju att det fortfarande var långt! Det har försvunnit mer hår än du kan ana eftersom det är rätt uppklippt, bak också. Dessutom tror jag det ser lite längre ut där för att jag tittar ner. Sen är det "kort" i förhållande till hur jag haft under många år nu. Kortare kommer det nog bli också framöver. Kanske. :P

Anonym sa...

Fint!