tisdag, mars 07, 2006

Bloggers Anonymous

Jag har tagit steget ut ur garderoben. Ja, bloggarderoben alltså...vad trodde ni? Insåg att flera av mina bästa vänner inte hade adressen till min blogg. Bara bidde så liksom. Så nu förväntar jag mig ju ännu fler intressanta kommentarer till mina briljanta inlägg! (Host host). På tal om det så är förra inlägget irriterande långt, jag vet. Och på tal om fil, som Reva brukar säga, så har jag i veckan ätit fil för första gången på säkert 1½ månad. Låter kanske inte så anmärkningsvärt, men med tanke på hur mycket fil jag brukade äta och med tanke på hur jag mådde sist jag åt det så är det värt en smärre fanfar.

Nattinatti!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Massa nya saker lar man sig om dig och ett och annat laser lilla jag mellan raderna, och jag tanker att jag hade ocksa velat ga pa lisa ekdahl, men vad gor man, daligt med konserter haromkring. 8 mars idag, ska ha workshop med tjejerna pa skolan och sen ska jag dromma om mitt liv hemma och fundera lite mer over hur sjutton alla mina saker ska ga ner i vaskan! Sen snart ar jag hemma och ny lagenhet pa bredmansgatan som ar grymt nara dig och vin ska det bli! Kram.

Anonym sa...

Meh! Jag är förolämpad för att jag inte visste om det här. Men trevligt!

S. sa...

Ooh, kommentarer! Ja, jag vet att jag är världens sämsta människa ungefär haha. Men ni tycker ju redan att jag är så internetnördig! Och lite paranoid är jag ju också och ja...jag vet, jag är så dålig.

Klara, jag hoppas att bangfesten blir kanon!

Emelie, jag förstår att det är jobbigt att åka hem med allt vad det innebär men det ska bli jättekul att träffa dig! Kanon med lägenheten, spännande!