fredag, november 29, 2013

Jo


Jag älskar den här bilden och har gjort sedan jag först såg den i DN för ett par år sedan. Tror fortfarande jag är lite starstruck sedan förra veckan.

Idag har jag fått nycklarna till min nya lya. Jag har varit där och druckit skumpa och picknickat på golvet. Sen sträckte jag ut mig och bara låg där ett tag. Nu är jag hemma och laddar för massa skoj imorrn. Offrar en sovmorgon men tror det kommer vara värt det.

onsdag, november 27, 2013

Pelle Plutt Plutt Plutt...

Pelle Plutt hade ju ont i tån. Det har jag också haft alldeles för länge nu. Var till läkare häromdan. Hade samlat ihop en lista liksom men tån var det primära. Lång tid tog det eftersom det var två farbror doktorer, en vanlig farbror och en student. Nu har jag fått en remiss till röntgen. Som tur var frågade jag när jag skulle få den kallelsen. Det visade sig att jag inte får någon kallelse eftersom röntgen har drop-in. Hur skulle jag kunna veta det?

Kan vara så att jag har artros i tåjäveln. Hur gammal är jag, sjuttiofem?



lördag, november 23, 2013

Gjort idag

Idag har jag gått promenad med E., fikat hos E och hejat på katten Z. Sedan har jag bildgooglat Sofi Oksanen.

Vad jag gjorde igår? Först jobbade jag. Sen sov jag en timme. Sen träffade jag Sofi Oksanen.

måndag, november 04, 2013

Sakers tillstånd

Förut konstaterade jag att jag nästan är den enda jag känner som är singel. Nu konstaterar jag att jag snart nästan är den enda jag känner som inte har barn.