torsdag, maj 30, 2013

Komp

Alltså när man ska bestämma ett möte med chefen och hon inser att jag börjar tio dagen det är halvdag och inte har några lektioner och därpå säger att jag kan kvitta den tiden. Kvitta mot sådant jag redan slitit med. Och mötet går att ta dagen innan. Då jag visserligen är skitstressad, men ändå! Jag slipper åka till jobbet dagen före långhelg! Hade jag åkt in vet jag ju att jag hade blivit kvar en bra bit in på eftermiddagen. Och jag ville verkligen inte åka in tidigare på min sovmorgon för ett möte, om det inte var absolut nödvändigt. Mmm, jag ska ha en helt ledig dag. Jag ska köpa mer plant till balkongen, och ett balkongbord.

onsdag, maj 22, 2013

Rättningsrace

Håller näsan över ytan fast stressen kliar under huden. Rättningsracet med målgång 4 juni.

fredag, maj 17, 2013

Fredagsmys

Spirean blommar och betygsdeadline närmar sig. Jag söker lite jobb men väntar på intressantare annonser. Jag är så lycklig att jag skulle kunna gråta över att jag har sovmorgon imorgon.

fredag, maj 03, 2013

Bra saker och dåliga saker

Som väntat inget jobb efter att vikariatet går ut. Det löses internt. Det blev offentligt idag, utan att chefen uppdaterat mig sedan medarbetarsamtalet för några månader sedan. Visste ju hur det skulle gå men det känns surt ändå.

Har irriterat mig på flera andra saker och personer på jobbet idag.

Men:

* På lördag vankas spel och vin med L & H.
* På söndag åker jag och L och hälsar på M med partner som flyttat till Sthlm.
* Lördagen efter åker jag och hälsar på uppsalautvandrarna som jag inte hälsat på sedan de köpte hus och flyttade till Sigtuna.
* Om en dryg månad väntar en tripp till Malmöe och Limpan med familj, inte heller de påhälsade sedan flytt.

Alltså småkidsen jag ska träffat lär ju ha glömt mig och växt en halvmeter sen sist.

Ska snart ta mig i kragen och boka resa till Frankrike också innan det blir snordyrare.

Aah just det, har bestämt mig för diskmaskin i nya lägenheten. Blir nog till att köpa en egen istället för hyresvärdens dyra deal, även om den hade varit bekväm. Men det är ett projekt för november, nu har jag bara meddelat att de ska låta bli att installera ett av skåpen.