torsdag, maj 25, 2006

Mållös

Det var liksom inte såhär det skulle gå. Jag blir helt förfärad.

1. 1991
















2. 2005






























Nej, sista bilden föreställer inte Kirstie Alley. Det är Linda Hamilton. På båda. Nu måste jag gå och köpa godis för att dämpa ångesten jag fick av den andra bilden.

onsdag, maj 24, 2006

Attjo

Det är nysigt i min näsa idag. Tror att halsontet är påväg bort i alla fall. Hoppas förkylningen är väck snart, i så fall blev den rätt lindrig. (Peppar, peppar...)

Jag måste berätta lite om mina skönlitterära utsvävningar på sistone. Jag läser inte så mycket skönlitteratur nuför tiden. Det blir inte så när jag har massa kurslitteratur att läsa, och så fastnar jag vid datorn och tvn på kvällarna. Jag hinner knappt läsa DN eller alla andra tidningar som dimper in (Genus, Vagabond, NIKK, ST-tidningen, Lärarförbundets tidning, Lärarstudenten, Pedagogiska magasinet...). Ibland har jag gjort en liten spurt och läst en hel del, men så konstaterade jag att jag inte läst ut en bok som inte är kurslitteratur sedan november 2004! Det hindar mig inte från att köpa böcker, tvärt om, och bredvid sängen ligger en trave böcker som är "på gång".

Räddningen blev Jonas Gardells Jenny som nyligen kommit ut. Den avslutande delen i trilogin om Juha och Jenny, och alltså fortsättning på En komikers uppväxt och Ett ufo gör entré. Snubblade över, och sträckläste den för sisådär två veckor sedan. Efter den har jag fortsatt med Du och jag, Marie Curie av Annika Ruth Persson och Bortom mammas gata av Alexandra Pascalidou. Den förstnämnda var en ungdomsbok om att vara tonåring, osäker och att inte passa in. Om lesbisk kärlek. Den andra är Pascalidous självbiografi som berättar en historia som inte bara handlar om henne. En del av en verklighet som är mångas. Först berättar hon om sin uppväxt i Rinkeby och sen om hur det egentligen var när hon mordhotades av nazister. Den boken var i och för sig en av flera vi kunde välja till den kursen jag läser just nu, men den stod redan oläst i min bokhylla. Nu har jag börjat på Fans av Fredrik Strage.

Sen kanske det är dags att avsluta någon av de där påbörjade som ligger bredvid sängen... Written on the Body av Jeanette Winterson, Klass - är du fin nog? av Anneli Jordahl, High Fidelity av Nick Hornby, Mest om min mamma av Nina Lekander och Min mosters migrän av Hanne-Vibeke Holst.

Känns bra. Det är inspirerande böcker jag har läst.

Jag har tänkt lite idag också. På livet. Sådär i största allmänhet. Det dyker upp saker ibland som har den inverkan. Bilder till exempel. Idag var det fina glada bilder.

Solen sken också. Det var bra, trots stormen.

tisdag, maj 23, 2006

Ont i halsen

Har. Inte. Tid. Med.
Alls.

söndag, maj 21, 2006

Finlands sak är vår

Lordi vann och tackar Sverige för tolvan.

Vad vill ni säga till Carola?- Knäckebröd. Det är vad jag kan på svenska. Men tack Sverige för tolvan, säger Mr Lordi till aftonbladet.se direkt efter tävlingen.

Carola å sin sida uttrycker sin förtjusning.

Vad har du att säga till Lordi? -Jag måste sova på den saken. Det känns mest: jaha, liksom. Men grattis, Finland.

Så Carola var inte så partysugen.

Carola nobbade den festen. -Hur lattjo kan den bli? Det är nog mysigare med en egen middag, säger Carola, innan hon och kören sjunger "Invincible" en sista gång i den grekiska natten.

Hihihi.

torsdag, maj 18, 2006

No shit

Tittade in på tjuvlyssnat.se och hittade bland annat detta:

Tentafusk
Buss 40
Kille i telefon: Jag var alltså fett bajsnödig på tentan. Men när jag gick till toan så funkade inte lampan! Jag kunde inte gå till nästa toalett, eftersom då skulle ju vakterna tro att jag fuskade eller nåt. Så hörru lyssna, jag var tvungen att använda lampan från mobilen, du vet! (Paus) Alltså, jag blir helt klart godkänd.


Det är inte lätt alltså...

Och från den amerikanska motsvarigheten:

Yuppie tween #1: Avril is so hard core.
Yuppie tween #2: Yeah, but Ashlee is way more rock than Avril.
Yuppie tween #1: Avril is, like, ... woah!
Yuppie tween #2: But Ashlee has black hair and sings about her life!
Yuppie tween #1: Avril is so hard core that sometimes I have to plug my ears 'cause it's like, "Avril, you are so hard core!"

tisdag, maj 16, 2006

Skatten

Mina föräldrar hittade en skatt i farfars källarförråd i lördags. En kasse full med fotografier som varit lite borttappade de senaste åren. Ingen har dock letat så pass mycket att de orkat sig ner i källaren. Bilderna brandsanerades för tolv år sedan och efter det har de legat i den där kassen. Vissa av dem har tidigare suttit i album men inte alla. Min farmor fotade allt med sin Instamatic. Dålig kamera så kvaliteten är därefter, och tekniken är väl inte alltid strålande heller. Men det är liv i bilderna, och hon fotade sitt vardagsliv. Det finns bilder på de som körde varubussen (en rullande affär som kom till byn som man kunde handla från, precis som det låter, trots att det inte handlar om värsta obygden), på sotaren, på busschauffören, på alla tanter hon kände, på pappas alla bilar, på alla katter, på alla blommor hon hade och på familjen såklart. Dessutom finns en bild på den förmodat enda mörkhyade personen som siktades i Allsta. Ingen vet vem han är eller vad han gjorde där, men dokumenterad är han. Väldigt många av bilderna är från 60-talet.

Mamma och pappa hade haft rätt kul med de där bilderna. Eftersom de förstod hur jag skulle frossa i den där kassen så skickade mamma ner några bilder till mig utan att säga något. Så idag när jag kom hem hittade jag sex bilder i ett brev. Det är Sandra som pyttebäbis i januari 1980. Det är Sandra-full-i-fan i röd overall i januari 1981. Det är Sandra på farfars 67-årsdag i september 1983. Vid det sista tillfället sitter jag i vardagsrumssoffan mellan farmor och farfar och skiner som en sol. Förmodligen för att jag har fått fika. Saft och bulla. Jag gillade fika när jag var liten, och det är tydligen uppenbart att jag gör det fortfarande eftersom Manges kommentar var "du skiner fortfarande som en sol när du får fika". (Är det konstigt att Bitch 2006 går åt helvete eller?)

Ooh vad jag längtar efter att få gräva i den där kassen! Dels för att få se mer av min farmor på nåt vis, hon har varit död sen jag var fjorton, men också för att jag älskar foton. Jag kan alla mina och mina föräldrars foton utantill redan. Fotona efter mormor och morfar kan jag rätt bra vid det här laget också. Jag har tjatat lite på att vi ska titta på diabilder från 70-talet också men mina päron nappar aldrig på förslaget att dra fram projektor och duk. Vi får väl se hur det blir med den saken till sommaren. Får väl scanna in några godbitar från instamaticbilderna då också!

måndag, maj 15, 2006

Stor poesi

Jag fick för mig att lyssna på Idde Schultz. Den självbetitlade skivan från 1995. Jag vet inte om det var ett bra eller dåligt beslut. "Jag kanske är född igår. Men jag lever idag. Och jag vet vad jag tål..." Är det inte storartat så säg. (Måste jag skriva ett "hehe" här för att ni ska förstå att det är ironi?) Skivan är den med Fiskarna i haven på, och den låten var jag inte speciellt förtjust i ens när det begav sig. Varför köpte jag skivan då? I didn't. Det är en senare synd. Tradera you know. Fast fisklåten är ganska söt på nåt vis. Den får mig att tänka på ett halsband med fiskar som jag hade där i den vevan. Och Högre mark gillar jag faktiskt. Den andra dagen i maj är rätt skön också på sitt bisarra vis.


Idde med Joppe Pihlgren 2002 nångång. Fast tittar man på Joppes
outfit skulle man kunna tro att det var 1992 nångång.






Nä, nu är det dags att lyssna på nåt annat tror jag. Typ ja...Rasta Hunden kanske! Ibland måste man gå igenom dom där skivorna som inte blir lyssnade på särskilt ofta. Dom känner sig ensamma annars. Sen finns det skivor man aldrig lyssnar på, men där är det no mercy. Vissa göre sig icke besvär. Ingen nämnd ingen glömd.

P.S. Min stereo la in en protest mot Rasta Hunden, så det blev David & the Citizens istället. Until the Sadness Is Gone. Vinterdepressivt. -15 det är klosvart ute och klockan är 06.50 och en dag av postjobb väntar. Kommer jag någonsin att lyckas associera den här skivan med något annat? Förmodligen inte. Fast det kanske inte gör nåt. Förutom att jag fryser då. Skivan är vansinnigt bra i alla fall. Tack Krirran.

söndag, maj 14, 2006

Ffffffff

Här skulle det ha stått någon passande oneliner som beskrev rådande sinnesstämning.

fredag, maj 12, 2006

Tidsfördriv

Sundsvalls Tidning verkar ha första april varje dag nu. Senaste nytt är linbana från hamnen till Södraberget. Idén är inte ny direkt. Redan för 16 år sedan var man på g med planerna, fast sträckningen Södra-hamnen-Åkroken-Norra. Jag vet att Kjell Lönnå tjatat om den där linbanan också. Nu tror alla icke-Sundsvallsbor att allt kretsar kring den mannen i min hemstad. Det gör det inte. Jag lovar. Även om han poppar upp här och där. Själv har jag nog bara sett karln in person en gång. På Shell Punkten. En gång hade mina föräldrar biljetter till en av hans tv-inspelningar med Kammarkören och KFUM-kören. Sissel Kyrkjebö var där. Jag totalvägrade att följa med. Det sändes ju i tv, nån kunde ju se mig! Mina föräldrar tyckte att jag var knäpp. Det kunde ju vara intressant att se en tv-inspelning! Jag var typ 14 och obstinat. Jag kanske borde skriva ett separat inlägg om Sundsvall som lönnåland nångång. Som en del av mitt kulturarv liksom.

Hm, jag som bara skulle fylla i en tråkig lista idag egentligen. Jag har snott den av Plupp som är en gammal chattbekant. Fast då gick hon under annat namn. Listan tar säkert upp jättestor plats, men än sen då? Ni måste inte läsa. Det är kul att kryssa i och kryssa av, man känner sig produktiv då. Fast jag har ju så svårt att göra det utan att kommentera massa. Jag är en sån som skriver kommentarer i marginalerna på enkäter. Förvånade? Nä, trodde väl inte det.

Här kommer fjortisfrågorna:
[x] snott den här listan från nån [x] rökt en cigarett
[ ] rökt en cigarr [x] varit full
[x] hånglat med någon av samma kön [x] varit kär
[ ] blivit dumpad [x] dumpat någon
[ ] fått sparken [ ] rymt hemifrån
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak [ ] blivit arresterad
[x] hånglat med en främling [ ] gått på en blinddejt
[x] ljugit för en kompis [ ] varit kär i en lärare (god no!)
[x] skolkat (knappt, jag var en duktig flicka) [ ] legat med en medarbetare
[x] sett någon död [ ] varit i Mexiko
[x] flugit [ ] spytt i en bar
[ ] sett en del av mig själv brinna [x] ätit sushi
[x] åkt snowboard (en gång -94) [ ] crowdsurfat under en konsert
[ ] varit i ett våldsamt förhållande [x] tagit smärtstillande
[x] älskar eller saknar någon just nu [x] legat på rygg och sett molnen flyga förbi
[x] gjort en snöängel [ ] haft ett te-party
[x] byggt ett sandslott [x] hoppat i en vattenpöl
[x] lekt uppklädd (eh? i guess.) [x] hoppat i en lövhög
[ ] åkt släde (men kälke!) [x] fuskat när jag spelat spel
[x] varit ensam (vem har inte det?) [ ] somnat när jag haft sex (tror jag inte, eh...)
[ ] använt ett falskt id (men förfalskat stämplar) [x] kommit in på en bar utan falsk id
[x] tittat på en solnedgång [ ] varit med i en jordbävning (inte direkt)
[x] rört en orm [ ] sovit under stjärnorna
[x] blivit kittlad [ ] blivit rånad
[x] blivit missförstådd [ ] tagit hand om ett råddjur/get
[x] vunnit en tävling [x] gått mot rött
[ ] blivit avstängd från skolan (inte så vanligt i Sv. heller) [ ] varit i en bilolycka
[x] haft kramp [x] känt mig som en utstött
[x] ätit ett helt glasspaket på en natt (fast inget Big Pak...) [ ] dansat i månljus
[x] hatat mitt utseende (starkt ogillat iaf) [x] varit vittne till ett brott (har vi väl alla?)
[x] ifrågasatt mitt hjärta (smörigt/direktöversatt det lät) [ ] varit besatt av post-it lappar (under kontroll)
[x] gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna [x] varit vilse
[x] varit på andra sidan landet [x] simmat i havet (såklart!)
[x] känt som om jag håller på att dö [x] gråtit mig själv till sömns
[x] lekt polis och rånare [x] sjungit karaoke (slutade efter Like a Virgin)
[x] betalat för mat med bara mynt
[x] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort (det har jag säkert, både medvetet och omedvetet)
[x] busringt [x] fångat en snöflinga på tungan
[x] dansat i regn (måste jag väl ha gjort?) [ ] skrivit ett brev till tomten
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om [x] blåst såpbubblor
[x] gjort upp eld på en strand [ ] förstört en personalfest
[x] åkt rullskridskor [x] fått en önskan inslagen
[x] burit pärlor (längesen. inte min grej) [ ] gått på ett broräcke
[ ] ätit hund/katt-mat [ ] sagt till en främling att du älskar honom/henne [x] kysst en spegel [x] sjungit i duschen
[x] burit en svart klänning [ ] drömt att jag gift mig med någon (näe?)
[ ] limmat fast min hand i något [x] badat naken (längesen. dåligt av mig)
[ ] fastnat med tungpiercing i en snopp (eh, har du?) [ ] varit dagisfröken (men praktikant)
[x] suttit på ett tak [x] skrikit så att jag inte fått luft
[ ] byggt en kärra (men en koja!) [x] pratat i telefon i mer än 4 timmar utan att tröttna [x] stannat uppe hela natten [ ] vart hos mormor och djupt deprimerad (eh...)
[ ] inte duschat på en vecka
[x] plockat och ätit ett äpple direkt från trädet (trodde jag allvarligt att alla hade)
[x] klättrat i träd [x] haft en träkoja (trädkoja till och med)
[ ] är rädd för att titta på skräckfilm ensam (nja) [ ] tror på spöken (nu kommer dom och tar mig)[ ] burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
[ ] spelat kyckling [ ] blivit puttad i en pool med kläderna på
[x] blivit tillsagd av en främling att du är het (idioter!) [x] brutit ett ben/arm (handled)
[ ] fångat en fisk och sen ätit den (kanske borde ha?) [x] fångat en fjäril
[x] skrattat så mycket att jag grät [x] gråtit så mycket att jag skrattade
[x] fuskat på ett prov (pyttelite nångång. så ordentlig!) [ ] haft en Britney Spears-skiva
[x] glömt någons namn [x] sovit naken
[ ] svimmat [ ] gråtit på bussen
[ ] snattat (ordentlig sa jag ju!) [x] pratat med en främling i mer än fem minuter [ ] gett en uteliggare mer än 50 kronor [ ] spottat på någon jag ogillat
[ ] hoppat fallskärm [ ] varit otrogen
[ ] gjort någon otrogen (inte vad jag vet. gillar inte formuleringen.) [x] varit svartsjuk (inte så mycket)
[x] kan skriva utan att titta på tangenterna [x] varit i knytnävsslagsmål (som barn)
[x] varit kär i en av mina internetkompisar (moi?) [ ] varit i Kroatien
[ ] haft sex med en apa (tog fantasin slut här eller?) [x] tagit på mig själv [x] tagit på någon annan

onsdag, maj 10, 2006

Norrlandsguldifiering

McDonalds vill att norrlänningarna ska få sin egen touch på restaurangerna i norr. Inte bara för att konkurrera med Max, oh nej. Alla vet att norrlänningar föredrar Max. I Norrland (vilket verkar vara åtminstone Sundsvall och norrut i det här avseendet) ska I'm lovin' it bli "Ja tyck om ä". Första dialektala varianten i världen på denna jävligt tjatiga slogan. Hjortronpaj blir det, liksom fler "exklusiva" norrländska rätter längre fram. Allt enligt ST. Exklusiva? På McDonalds? Mhm... Kan man hoppas (?) på McTjälknöl och McPalt kanske? När det kommer till det sistnämda tror jag till exempel att piteborna gör det bättre själva. Somvanligt. En Norrlands Guld-meny kanske vore nåt? En McMygg för de små. Liten men naggande god. Jähkel kanske ställer upp?

För övrigt sov jag knappt fyra timmar inatt eftersom jag rättade prov. Lämnat tillbaka dem nu på förmiddagen. Är hemma och försöker läsa inför seminariet klockan ett. Jag är så trött att det gör ont i ögonen och susar i öronen. Ska träna sen också. Efter det ska jag nog gå och lägga mig och förtränga de två senaste superstressiga dagarna. Och jag saknar min kisse.

tisdag, maj 09, 2006

Linus

Min katt Linus dog idag. Vandrade vidare mot dom sälla jaktmarkerna. 16½ år gammal.












måndag, maj 08, 2006

Cykelservice

Min fina vita och mintgröna (ja det är inte riktigt turkost faktiskt) cykel är en gång i tiden inhandlad på Alnö cykelservice, om jag inte har helt fel. Det var medans Cykel-Bosse höll till hemma i garaget. Då var det pappas cykel. Jag hade dock en likadan vit och lila, fast 26'' med bockstyre. Den har jag faktiskt kvar fortfarande, fast nu mest som prydnad i cykelstället. Nåväl, den mintgröna var väldigt fin när jag tog över den för sisådär fem år sedan men sedan dess har den tagit en hel del stryk av att användas dagligen och stå ute i väder och vind. Härom dagen lagade jag hålet i sadeln med silvertejp. Visste ni förresten att det finns vit silvertejp, och svart. Det heter visst vävtejp på fackspråk (på Clas Ohlson i alla fall). Igår gick ena handbromsvajern av till hälften när jag kom susande förbi Skytteanum. I höstas gick den andra av helt. Eftersom det är en 80-talscykel har den ingen fotbroms, så det hade kunnat bli riktigt spännande det där. Nu ska jag i alla fall ta och knalla ner på stan och lämna in min vita springare. Fast först ska jag nog fräscha till den lite så jag slipper skämmas och bli anklagad för vanvård. Senare i eftermiddag ska jag ägna mig själv lite underhåll och inviga mina nya träningsbyxor genom att köra lite spinning. Bitch 2006 ligger jävligt risigt till, för att uttrycka det milt.

fredag, maj 05, 2006

Skona mig!

Lite seg och sådär så jag inte riktigt vet vad jag ska göra slog jag nyss på tvn. Så ska det låta. Pernilla Wahlgren är där och sjunger. Jag blir nästan tårögd. Tårögd för att det är plågsamt att se och höra henne. Speciellt när jag känner mig lite trött, fet och uttråkad. Hungrig också. Måste laga mat. Min katt är dålig igen också. Efter att ha ätit tonfisk för glatta livet i ungefär en månad gör sig njurarna påminda. Specialfodret vill han inte äta längre. Pappa matar honom med "torrisar". Specialfoder i "blöt" form dissar katten. Luktar på det och slickar i bästa fall av såsen för att sedan vända rumpan mot koppen och krafsa åt den. Inte kul alls. Apropå katt. Jag köpte en tygväska nyss med en stor svart katt på. Tror jag bestämt mig för att jag gillar den. Jag hade tänkt ge den till mamma annars, typ på morsdag. Fast nu pratade jag nyss med henne och sa det, så den idén utgår nog.

Gahhhhh! Nu upptäckte jag vem som är i samma lag som Wahlgren. Kim Sulocki! Fy fan. Och nu rös jag faktiskt på riktigt. Av obehag. Han var inte ens bra i Tre kronor. Och definitivt inte i Klassliv.

Fredag

Idag är det fredag. Dessutom är det sommar. Termometern visar kring 22 grader. Skööönt! Förutom det har jag tre huvudteman idag:

1. Hade första seminariet på kursen som chockstartade igår. Vi fick ihop det rätt bra. Gjorde lite justeringar efteråt och var klara tolv. Diskuterade lite med en i arbetslaget i 40 minuter till. Varför, frågar jag mig. Han är lite frusterande att diskutera med. Sen var han tvungen att gå och flög iväg neröver trappen knappt ens utan att säga hej. Men whatever. I helgen måste jag rätta prov!

2. Jag läste en artikel i Sundsvalls Tidning om att de hade hittat ett bortglömt källarutrymme under kommunhuset. Jag tycker såntdär är spännande! Speciellt eftersom kommunhuset var sjukhus fram till början på 70-talet då det nya, stora och då supermorderna sjukhuset stod klart. Här kan ni läsa och se bilder http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=552755. Förväntar ni er burkar med formalin eller gamla tortyrredskap så blir ni nog besvikna. Det handlar mer om gamla matkuponger och färglada personalskåp. Såg förresten bilder innifrån Sidsjön i ST för ett tag sedan också. Sidsjön, för dom som inte vet, var ursprungligen ett mentalsjukhus och har även varit rikskänt rättspsyk. Kusliga bilder, fast en var skitsnygg! Där kan man dock säkert förvänta sig mer av tortyr... Mycket grejer finns kvar fast en hel del vandaliserats. Alltihop ska rivas i alla fall. Apropå tortyr och mentalsjukhus. Jag var på ett sådant museum en gång. Det borde ha varit i Vadstena. Gammalt mentalsjukhus alltså. Fast tortyrredskap, riktiga sådana alltså, har jag också sett på museum. Hela källaren på Holstentor i Lübeck var fullt med sånt. Modell medeltida.

3. Under avdelningen "sökes" efterlyser jag nu ett par gråa Converse. Ni vet dom som heter Converse All Stars Chuck Taylor eller nåt, men som alla kort och gott kallar "Converse". Dom vanliga alltså. Fast ändå inte. Dom här är cirka hundra pix dyrare än basicvarianten. Dom är gråa, i rätt kraftig canvas liksom. Dom är lite förslitna (inte för slitna, utan för-slitna) med lite trådar och det vita gummit på tårna är lite svart, som om det vore skitigt. Om ni ser såna, let me know! Jag vill ha! Har sett dem på en affär här, men då fanns inte min storlek (och nu finns de inte alls). 40 är lite stort, så jag behöver nog 39,5. Dom har bara dassigt röda kvar, och jag vill ha gråa.


Holstentor

tisdag, maj 02, 2006

Horses

Fan då! Jag gör alltid så när jag hittar nåt bra på Tradera och nån bjuder över mig. Tänker att jag ska vänta till sista stund med att bjuda över och så glömmer jag bort det. Hittade ett finfint exemplar av Patti Smiths Horses (vi snackar LP, eller vinyyyl som man ska säga nuförtiden) och budet låg på 31 spänn. Och så glömmer jag det! Irriterande.

Och nu missade kaffet min mun... Hål i haka'.

Hela dan har snart gått och det jag åstadkommit är i princip att bädda sängen samt att deklarera. Det är i och för sig inte så illa. Jobbar på VFU-journal nu och ska strax läsa lite afrikanistik innan föreläsningen. Very exciting day indeed.

måndag, maj 01, 2006

Post Valborg

Jag är lite trött i mössan idag. Blev lite senare än tänkt igår. Men det hör väl till.

Jag inledde Valborg med en sovmorgon för att sedan fortsätta med picknick i Ekonomikumparken, även känd som Soptippen under gårdagen. Vi höll oss i utkanten och jag kände mig som en dansk gubbe där jag satt med knäckebröd, gubbröra och en Hof. Lite gubbmage också om vi ska vara ärliga. Körsbärstomater hade jag också, det är lite ogubbigt. Kollade på mösspåtagningen för första gången på tre år och tog en sväng förbi Universitetsparken och lyssnade på OD en liten stund. Väldigt liten. Promenerade sedan till Em och drack lite mer öl och hade en intellektuell diskussion om Bamse och Alien. Var hem och duschade och försökte hitta nåt att ha på mig en stund innan jag cyklade iväg till M. för lite fest. God mat, god efterrätt och trevligt sällskap.

Framåt tolvsnåret kände jag mig lite trött och planerade att ta en sväng förbi hos Em och sedan gå hem och sova. Nu blev det inte riktigt så utan istället blev det fler fascinerande diskussioner och ett ökat alkoholintag och jag rullade hemmåt vid fyra. Somnade efter lite sällskapssjukt sms:ande vid femsnåret.

Trött idag somsagt, och inte helt obakis. Jag lyckades ta hela två bilder under gårdagen. De följer nedan:

Rackarberget 12.25

Ekonomikumparken ca 14.25