tisdag, februari 28, 2006

Fettisdag

Inte direkt den första semlan i år, men så klart man måste äta en på själva dagen! Det gjorde jag till och med förut innan jag kom på att just dom här semlorna faktiskt var rätt goda. Men locket är ju alldeles för stort, det ser ni ju... Det är ju inte frågan om någon hamburgare heller! Café Nyfiket på ILU har i alla fall de sämsta semlorna. Lurendrejerisemlor. Stort hål i mitten, och grädden är bara ringlad runt. Tur att jag inte köpt nån där, hehe. Fast nu får det vara slut på semlorna för i år...kanske. Jag kommer bli fet igen annars. Bitch 2006 närmar sig. Fast det märker man inte, det är mer vinter än någonsin ute även om solen skiner emellanåt och jag faktiskt hörde fågelkvitter häromdan.

måndag, februari 27, 2006

Nu får det vara nog

Julen tog slut för längesedan så nu får ni faktiskt ta ner adventsstjärnorna! Ni kan väl inte vara utbytesstudenter utan koll allihopa?!

onsdag, februari 22, 2006

OS 2

JAAAAAAAAA!!!!
Fy satan vilken rysare!

OS

"- Smackibonk! Och där har vi 4-1."

söndag, februari 19, 2006

Diskbänksrealism

Såg en film på TV igår. Den var från 1981 och hette Sally och friheten. Ewa Fröling spelade Sally. Kan inte påminna mig om att jag någonsin hört talas om den så jag var bara tvungen att se den. Filmen började med att Sally gör en abort, och slutar med att...Sally gör en abort. Stundtals riktigt naturalistiskt, ja inte själva aborten dock tack och lov. Självklart arbetade Sally som socialsekreterare och skulle i filmens början precis skilja sig från sin man (med vilken hon hade ett barn men alltså inte ville ha ett till). Dottern flyttar senare till fadern och Sally trasslar in sig i en ny problematisk relation. Filmen var rätt intressant faktiskt, sociologiskt liksom.

Nu ägnar jag mig mest åt min egen diskbänksrealism. Inte för att mitt liv suger fullt så mycket, men jag sitter med en planering som ska in imorrn och den planeringen borde jag ha stökat undan redan i fredags. Å andra sidan har jag ätit en semla, druckit en trocadero och även hittat en tröja jag glömt bort att jag hade. Och så har jag pratat med Limpan och med fru Persson.

lördag, februari 18, 2006

Yrsnö

"Ja se det snöar, ja se det snöar! Det var väl roligt, hurra!" Eller så inte... Nu ska jag gå och handla. Tvål, middag, mjölk, godis (oj, hur kom det dit?), ost, gurka, paprika står det på den lilla gröna postitlappen som blivit inköpslista. Sedan ska jag hem och ta tag i mitt liv lite. Hm.

fredag, februari 10, 2006

Hihi

Video: Manah Manah
by Rdgtr06

måndag, februari 06, 2006

Kajsa

Det är så coolt!