måndag, april 25, 2005

Bäst på bio

Idag var det stora biodagen. Jag var och såg Tolken (The Interpreter) med L., M. och M. Den var jättespännande och bra. Skönt att den var relativt lång så historien liksom hann utveckla sig. Den kändes intelligent. Visst störde jag mig på en del saker, alternativt tyckte att de skulle kunna diskuteras, men det förstörde inte helhetsintrycket. Jag orkar inte förklara mer ingående eftersom jag redan försökt göra det en gång ikväll för någon. Vandrade i alla fall hem i solskenet och tog itu med lite skrivande. Ledsnade och cyklade till L. och åt ost och frozen cheesecake och kollade på FF-finalen istället. Kom hem och skrev mer. Duktig Sandra.

Var till L. igår också. Vi var nåra som drack vin och åt ost. Var ut en sväng sedan också. Väldigt trevligt. I fredags var jag hemma och försökte plugga. Var duktig och var på yoga dock, trots att det var den sämre instruktören. Jag gjorde ett väldigt fint träd däremot, blev nästan förvånad själv. Sen har jag haft ont i höfterna hela helgen, träningsvärk efter nån övning där man kände sig lite som en korkskruv.

I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga faktiskt.

Gonatt!

fredag, april 22, 2005

Som ett brev

Jag känner två Ninor. Den ena sedan 17 år tillbaka, sedan hon var fem. Den andra sedan några månader. Idag fick jag post från båda två och det var väldigt trevligt. Från den första har jag fått två brev på kort tid nu och det känns nästan som förr. Det är inte utan att man blir nostalgisk över ett och annat. Från den andra har jag inte fått post förut, men jag hoppas att den här gången inte var den sista. Jag fick ett blandband, ett lugnt och trevligt sådant. Just nu sjunger Tomas Andersson Wij om vårens första regn. Min kropp är trött av yoga och mitt huvud är trött av vätskebrist och saker som aldrig blir gjorda. Ska göra mig några mackor nu. Kanske koka lite te, fast det är alldeles för sent. Jag har rökt kalkonpålägg, och lite hommus.

onsdag, april 20, 2005

Tråååkig

Jag har blivit så jävla tråkig. Kolla på det jag skriver bara. Varför gör jag det överhuvudtaget? Och vem bryr sig? Usch och fy.


Laleh är bra.

tisdag, april 19, 2005

I mitt huvud

"Oh, how sweet a girl like you can be...when she tries."

måndag, april 18, 2005

Kom igen nu!

Skärpning Sandra! Se till att få klart den. Skriv skriv skriv. Bädda sängen, borsta tänderna och skrid till verket!

Jag gillar verkligen den här bilden.

torsdag, april 14, 2005

Back on track

Tänkte bara säga att jag är back on track i det där forumet. Egentligen så spelar det inte så stor roll eftersom det är ett ganska tråkigt ställe, men det är ju schyst att spendera nåra minuter där emellanåt.

I övrigt så hade jag inte så gott om pengar kvar som jag trodde och är nu ganska pank. Fast jag hittade ett par jeans som jag gillar som var nedsatta tvåhundra spänn, plus att jag då fick användning för presentkort och bonuscheck. Klippte mig gjorde jag idag också, kände att jag behövde det.

Nu ska jag äta linsgegga från igår.

Och så regnar det...

lördag, april 09, 2005

Avstängd

Alldeles nyss blev jag avstängd från Lasseforumet "Dunkla rum". Lite fascinerande faktiskt. Ingen förvarning eller någonting. Fast jag kanske borde anat oråd när en av moderatorerna inte svarade på det sista meddelandet jag skickade honom. Uppenbarligen får man inte vara kritisk eller ha åsikter som skiljer sig från moderatorerna i det där forumet. Och jag var inte ens så särskilt hård heller, herre gud dom skulle bara veta. Klart fascistoida tendenser i alla fall. Men det kanske man borde anat när dom på förstasidan presenterar sig som "hyllningssajt". Jaja... Ett ställe mindre att slösa tid på när man egentligen borde plugga.

Nu ska jag koka en kopp te.

fredag, april 08, 2005

Råttans år

Det har jag ingen aning om huruvida det är, råttans år alltså, men jag såg en råtta igår. Inte en liten mus, utan en fet råtta. Säkert inte modell jättestörst...men som ett relativt välgött marsvin i alla fall. Tror aldrig jag sett en råtta förut, inte ute "i det vilda". Det vilda i det här fallet var ena änden på Sysslomansgatan när jag cyklade hem från Linn sent igår kväll. Linn blev bestulen på sin cykel, Proud Pussy, häromdan så vi fixade henne ett litet så kallat renoveringsobjekt från cykelkyrkogården i förrådet där hon bodde förut. En rätt fin blå gammal damcykel som någon övergett. Idag har den visst fått ett fungerande framhjul också (det vi fixat igår hade ett trasigt kullager upptäckte vi), så nu rullar den.

Idag sov jag förlänge och sedan har jag tagit hand om mitt hem lite. Diskat de senaste dagarnas disk, strukit en hel del kläder och så. Nu ska jag gå till affären och handla vad det nu var jag skulle handla. Sen ska jag äta och plugga. Jajjemän.